SURVIVE ENVIRO

sSURVIVE ENVIRO Környezetmenedzsment Tanácsadó Nonprofit Kft. hosszú távú stratégiai célja a környezettudatosság, környezetmenedzsment módszereinek elterjesztése és oktatása. Küldetésünknek tekintjük, hogy tudásunkat ugyanúgy átadjuk a vállalkozásoknak, mint a közszféra intézményeinek, annak érdekében, hogy hozzájáruljunk hazánk környezeti állapotának megőrzéséhez, javításához. Mindezek mellett kiemelt szerepet tulajdonítunk az egyéni környezeti és társadalmi felelősség vállalásnak, éppen ezért komplex környezeti nevelési és egészségtudatos életmódra nevelési programok megvalósításával is foglalkozunk.

zöld beszerzésA SURVIVE ENVIRO Nonprofit Kft. teljes körű környezetvédelmi tanácsadást és projektmenedzsmentet biztosít a következő témákban:

Heti Zöldség

A SURVIVE ENVIRO Nonprofit Kft. munkatársai számára fontos, hogy mindenkihez eljuthassanak olyan alapvető környezetvédelemmel, fenntartható fogyasztással kapcsolatos információk, melyek segítségével magánemberként is hozzájárulhatunk egy fenntarthatóbb jövő kialakításában. Éppen ezért, elindítottuk Heti Zöldség című blogunkat, melyben hetente jelentkezünk a mindennapi életben egyszerűen alkalmazható tippekkel, hasznos információkkal a környezetbarát életmódról.