Legyen Támogatónk!

Zöldüzlet
Program a környezettudatos üzletvezetésért

Támogatókat keresünk!
Legyen Ön is a Zöldüzlet Program támogatója 

A pécsi és a budapesti Király utcákban 2013-ban elindított „Zöldülnek a Királyok” egy éves, környezettudatos üzlet verseny, mintaprojekt 2014. március 18-án a díjátadó sajtótájékoztatóval lezárult. A sikeres projekt tapasztalatait felhasználva  a Zöldüzlet Program, melyhez lehet csatlakozni a környezettudatos, felelős üzleteknek, most már az ország egész területéről.

Zöldüzlet védjegy – Felelősség, versenyképesség, hitelesség

Az üzletek, a programban való részvétel és a feltételeknek való megfelelés esetén, jogosulttá válnak az immár védjegyként bejegyzett Zöldüzlet logó használatára. A védjegy hitelességét a program kidolgozója, a SURVIVE ENVIRO Környezetmenedzsment Tanácsadó Nonprofit Kft. szakértő munkatársai által megtartott, a programhoz tartozó képzés, két audit és tanácsadás biztosítja.

Támogasson minket!

A „Zöldülnek a Királyok” Magyarországon egyedülálló környezettudatos üzlet mintaprojekt 2013-ban a Magyar Telekom hello holnap! „fenntartható tudatformálás” pályázatának támogatásával valósult meg. A Zöldüzlet Program megvalósítása 2015-ben szintén támogatást igényel, mert  nonprofit működésünk nem biztosítja a szükséges keretet a sikeres megvalósításhoz. Ugyanakkor hisszük, hogy gazdasági okok nem hiúsíthatják meg a jó kezdeményezéseket! Önerőből meg tudjuk valósítani a szakmai tartalmat, a képzést, az auditálást, a www.zolduzlet.hu honlapunk és facebook oldalunk működtetését. A sikerhez azonban több kell!

A projekt költségigényes, az utazási, kommunikációs költségek, a marketing kommunikáció, hogy eljussunk a médiához és a vásárlókhoz, a tervezett rendezvények és a helyszínek biztosításához sok erőforrásra van szükség. A sikeres projekthez bármilyen anyagi, és nem anyagi támogatás nagy segítséget jelentene.

A Zöldüzlet Program, környezettudatos üzlet projekt támogatók, partnerek segítségével tovább folytatható, bővíthető, erősíthető. Ezúton szeretnénk felajánlani együttműködésünket és felkérni a Zöldüzlet Programban támogató partnerségre!

Bízunk a sikeres együttműködésben és abban, hogy a Zöldüzlet Program mellé áll.

Várjuk jelentkezését!

Diófási Orsolya, ügyvezető, környezetmenedzsment szaktanácsadó, SURVIVE ENVIRO Nonprofit Kft.
Telefon: +36 30 343 9385, e-mail: o.diofasi@survive.hu

Támogatói csomagok

A támogatói csomagok egyedi szerződések alapjául szolgálnak, melyeket minden esetben támogatóinkkal együtt dolgozunk ki részletesen, arra törekedve, hogy mindkét fél számára a legjobb megoldást találjuk meg! Bővebb információért vegye fel kapcsolatot munkatársainkkal!

Támogatói csomagjaink az alábbi értékhatárok szerint alakulnak:

  • Arany fokozat                  750 000 Ft-tól
  • Ezüst fokozat                    270 000 Ft-tól
  • Bronz fokozat                   150 000 Ft-tól
  • Támogató Partner

Reméljük, hogy együtt tehetünk a fenntarthatóságért!

Támogatói csomagok tartalmának letöltése: Legyen Támogatónk!

támogatói csoportok részletei