Az Öko-Park® Panzió-Kemping és Kalandpark– egy idillien szép, erdők és hegyek övezte, érintetlen völgykatlanban fekszik Szarvaskőben, Egerhez közel. Magyarország első minősített allergénmentes szálláshelye a Bükkben. Túrázás, vezetett túra, kerékpárbérlés, kalandpark, 10 élménypálya, zöld esküvő és csapatépítő tréning egyaránt megtalálható a kínálatban.

Az Öko-Park® csapata elkötelezett a környezet védelme mellett, szeretnék környezettudatos működésükkel a lehető legkisebbre csökkenteni az ökológiai lábnyomukat. Az Öko-Park® 2014-ben csatlakozott a Zöldüzlet Programhoz, és 2015-ben is büszke viselője a Zöldüzlet védjegynek, az EU Ecolabel valamint a Magyar Szállodaszövetség Zöld Szálloda minőségbiztosítási elismeréseinek.

Már az építés során helyi és környékbeli természetes anyagokat használtak fel, energiatakarékos izzók és víztakarékos csaptelepek használatával is óvják környezetünket.

Az Öko-Park® Panzió-Kemping*** és Kalandpark vállalásai a Zöldüzlet Programban 2014-ben és 2015-ben:

  • Környezetbarát papírt használok az irodában,
  • Szelektíven gyűjtöm a hulladékot üzletemben,
  • Környezetbarát tisztítószereket használok az üzletben.

 

Szeretnél kirándulni, feltöltődni? Szereted a természetet, a jó levegőt, az aktív pihenést?

Tavasszal elkészült az Öko-Park Panzió, Kemping és Kalandpark új, fedett rendezvénytere, mely teljes egészében a múlt év végén, repülő rovarok által okozott károk miatt elszáradt, ezért kivágásra került 30 méter magas ősfenyőfáink anyagából készült. A 150 fős rendezvénytér alkalmas csapatépítő tréningek, zöld esküvők, koncertek, kiállítások, bemutatók és még sok más outdoor program lebonyolítására. Tavacskánk és a hozzá tartozó vízesés, valamint a csörgedező Eger-patak csodás környezetet biztosít kültéri programjainkhoz.

IMG_2791fenyőkivágásÖkopark panzióIMG_2781